Form:Driedaagse menuDoor Katrien / 16 augustus 2024 Form Preview Voornaam: * Familienaam: * Email: * Voorgerecht dag 1: Livar buikspek 24h gegaard, afgelakt met een lak van Rolduc bier | zalfje van gele wortel | King Oyster paddenstoelGerookte forel, quinoa salade | komkommersap | yoghurt en avocado cru00e8me | sushigelGegrilde mini aubergine, granaatappel-honing | fetakaascru00eame | walnoten | granaatappelgel Hoofdgerecht dag 1: Gegrilde kalfsmedaillon, sjalottenjus | aardappelgratin | zomergroentjesZeebaars, compote van pomodori-tomaat en basilicum | parelcouscous | zomergroentjesCurry van rode linzen en kikkererwten, kerriesaus | halloumikaas | bospeen Dessert dag 1: Bosbessen bramenmousse, witte-chocoladesaus | kermis pinda's | strawberry cheesecake ijs Voorgerecht dag 2: Steak tartare van pomodori-tomaat, basilicumolie | mozarella | aceto balsamicoVissoep met venkel, scampi | crou00fbton met au00efoliDun gesneden kalfsvlees, gemarineerde en fijngesneden ananas | snoeptomaatjes | kruidensla Hoofdgerecht dag 2: Vegetarische no-meat-pastrami, bu00e9arnaise | ovenaardappels | seizoensgroentenRode mul, pesto | ovenaardappels | seizoensgroentenHollandse biefstuk, bu00e9arnaise | ovenaardappels | seizoensgroenten Dessert dag 2: Bavarois van aardbei, gemarineerde aardbeien | yoghurt bosvruchtenijs