Aanwezigheden

klik hier voor de definitieve aanwezigheidslijst 2017

Herman Schellekens aan de top, gevolgd door Frans Janssens op een verdienstelijke 2e plaats en gedeelde derde plaats voor Dirk Janssens en Gerry Pauwels (die voor de eerste keer op het podium staat !)

2016

Het podium werd ingenomen door Herman Schellekens, Frans en Dirk Janssens respectievelijk voor de 1e,2e en 3e plaats.

Het trio werd mooi gelankeerd door ons hoogst geklasseerde vrouwelijk clublid Saskia Hoskens.

2015

Ook in 2015 heeft Tom Michiels de hoogste score op de aanwezigheidslijst. Frans Janssens op plaats 2 en Luc Van Eyck op plaats 3 vormen samen de top3.

2014

De laureaat van dit jaar is Tom Michiels. Op de 2e plaats zijn  3 leden ex-aequo geëindigd. Dit zijn Willy godts, David Houtput en Frans Janssens. Op de 3e plaats is Dirk Janssens geëindigd.

2013

De laureat voor 2013 is Dirk Janssens. "Speedy" en Frans Janssens stranden op de 2e plaats.Herman Schellekens strandt op de 3e plaats.

Vorige edities

2012

De laureat voor 2012 is Herman Schellekens. "Speedy" en Daniel stranden op de 2e plaats.Luc Van Eyck maakt het podium compleet.

Hoeveel punten krijg je op de aanwezigheidslijst?

• chauffeur zondagsrit : 2 punten
  • helpen op het mosselfeest : 3 punten
  • helpen dagen voor en/of na mosselfeest : 1 punt

2011

De laureat voor 2011 is Herman Schellekens. Wim Peeters is eervol 2e. Er zijn 3 leden die op de 3e plaats eindigen m.n. Daniel, "Speedy" en Luc.

Hoeveel punten kreeg je op de aanwezigheidslijst?

• chauffeur zondagsrit : 2 punten
  • helpen op het mosselfeest : 3 punten
  • helpen dagen voor en/of na mosselfeest : 1 punt

2010

De laureaten voor 2010 zijn Herman Schellekens en Willy Godts. Peter Deroover strandt op een eervolle 3e plaats.

Hoeveel punten kreeg je op de aanwezigheidslijst?

• wegkapitein zondagsrit : 2 punten

Als je aan het begin van het seizoen vermeld staat op de chauffeurslijst krijg je punten indien :

• je op die datum met volgwagen hebt gereden : 2 punten
  • je gewisseld hebt met iemand van de chauffeurslijst en met de volgwagen gereden hebt. : 2 punten
  • je iemand binnen of buiten de club bereid hebt gevonden om in jou plaats te rijden. : 2 punten

2009

Herman mag zich reeds voor de 4e maal eindlaureaat noemen in ons regelmatigheidscriterium.

2008

Voor de 3e maal is Herman Schellekens eindlaureaat in ons regematigheidscriterium.

Ook in 2007 was Herman Schellekens de laureaat.

In 2006 was Herman Schellekens de laureaat.