2010

Printvriendelijke versiePDF-versie

Het kan niet elk jaar een topjaar zijn. 2010 was een goed jaar. De zondagen waren gemiddeld goed om te fietsen. In België moet je er af en toe de regen bijnemen. De 3-daagse ging dit jaar naar Maubeuge. Dat was dit jaar een kleine tegenvaller. Het hotel was niet bepaald een 5-sterren hotel alhoewel de naam anders doet vermoeden ( hotel Shakespeare ). De eerste dag was er dan ook nog het slechte weer. Gelukkig bleef het de 2e en 3e dag redelijk droog. De 2e dag was voor de A-ploeg eentje dat aan een hoog tempo werd afgehaspeld. Op dag 3 reden A en B weer samen richting Kampenhout. In het café konden ze weer genieten van lekkere pensen, klaargemaakt door de Landelijke gilde van Relst.

Het mosselfeest was ook weer een succes. Elk jaar worstelen we met de vraag: “ wanneer gaat de piek zijn?”  en elk jaar hebben we het verkeerd. Dit jaar was het ’s middags behoorlijk rustig, maar ’s avonds kon je over de koppen lopen.

De moutainbiketocht was dit jaar een groot succes. 1300 deelnemers en heel veel geluk met het weer. Een beetje later en het was een sneeuw mountainbike.

Teerfeest

http://fotos.wtc-relst.be/#8

Meer foto’s van 2010 kan je terugvinden via de foto pagina.