Een onverhoopte toestroom van nieuwe leden in het begin van het seizoen was de aanzet voor alweer een topjaar.. De nieuwe leden kwamen langs alle kanten toegestroomd. Uiteindelijk bleef te teller op 88 staan. Nog nooit was de club zo groot!
Dit jaar hielden we onze algemene vergadering in het sportimonium in Hofstade. Een van onze nieuwe sponsors stelde zich daar voor, m.n. Herbalife. Tevens werd hier ook Bob verkozen als voorzitter van de club. De receptie achteraf, mede mogelijk gemaakt door David Houtput,  viel goed in de smaak.
Het clubdiner in den Ast was ook weer een topper.  Het eten was zeer lekker en de animatie geslaagd.
De zondagritten kenden een talrijke opkomst.
De zaterdagritten kenden minder succes. Het slechte weer bij een aantal van deze ritten speelde daar wel parten.
Het orgelpunt dit jaar was de 3-daagse naar Wisques in het noorden van Frankrijk. 36 leden gingen mee. Voor de eerste maal reden we met de bus ipv de fiets naar onze bestemming. Het was een prachtige 3-daagse met schitterende ritten. De eerste rit zal lang nazinderen door de stormachtige wind die we moesten trotseren. Met z'n momenten was 20 km/h zelfs niet meer mogelijk. De 2e dag gin het richting Cap Gris Nez en Cap Blanc Nez. Een prachtige rit, maar ook één van de lastigste ooit. Het weer was ook schitterend.
Tijdens de terugrit zal voornamelijk het eerste uur lang nablijven. De volgwagen met copiloot slaagde erin om na 300 m de leden kwijt te spelen. Het duurde een klein uurtje alvorens we terug op weg waren. Het werd een lange rit. Gelukkig stond voortdurend de wind in de rug en werd het al bij al nog doenbaar. Het was voor iedereen een geslaagde 3-daagse die voor de 2e maal werd afgesloten met lekkere pensen klaargemaakt op de boerenkermis van de landelijke gilde van Relst.
Ons mosselfeest werd dit jaar ook alweer een voltreffer. Voor de eerste maal gingen we koken in kleine kommetjes ipv grote kastrollen. Een succes bleek achteraf. We konden weer een record aantal bezoekers ontvangen.

Om het seizoen echt af te sluiten was er nog de MTB. Dit was ook weer een succes met meer dan 1000 bezoekers. Foto's van de MTB kan je hier terugvinden.

Algemene Vergadering

Meer foto's kan je terugvinden in onze fotogalerij