Het was niet gemakkelijk om even goed te doen als 2007, maar we mogen alweer van een zeer geslaagd jaar spreken.
Het begin viel al zeer goed in de smaak. Op 5 februari hielden we onze Algemene vergadering in de brouwerij van Haacht. Na de officiële verplichtingen konden we via een rondleiding kennismaken met de brouwerij.Zeer interessant! Nadien konden we in het brouwershof ook nog eens genieten van een lekkere primus.
Op 29 februari hielden we voor de eerste maal ons clubdiner in de feestzaal "den Ast" te Kampenhout. Het was een gezellige avond met lekkere streekgerechten.
Na al dit feesten was het dringend tijd om de konditie terug op pijl te brengen.
De zondagritten werden soms met een zeer stevig tempo afgehaspeld, maar alles verliep vlot.
Tijdens de parkfeesten werd een fietshappening geörganiseerd.Door het slechte weer viel dit een beetje letterlijk en figuurlijk in het water. Het kan niet altijd mooi weer zijn.
Naar het einde van de zomer toe was het weer tijd voor onze 3-daagse. Dit keer ging het richting Heerlen. De heenrit ging bijzonder vlot. We kwamen zelfs wat te vroeg toe in het hotel. Het weer was prachtig. Veel zon en heerlijk warm. De 2e dag was een kleine "Amstel gold race". De ene helling achter de andere. Echt iets voor de berggeiten. Op de 3e dag werden er nog een paar stevige kuitenbijters meegenomen alovorens via het hageland naar Kampenhout terig te fietsen. Af en toe waren de weg een beetje kwijt, maar iedereen kwam veilig en wel toe in ons clubcafé. We konder er buiten nog genieten van een lekkere pens, gebakken door de landelijke gilde.
Ons mosselfeest was weer een schot in de roos. Voor de 5e maal op rij een stijgend aantal bezoekers.
De kwaliteit van de MTB werd bevestigd doordat er opnieuw 1000 deelnemers kwamen fietsen.