Het jubileum jaar. De club bestaat 25 jaar en we zullen het geweten hebben.

We begonnen het jaar met de algemene vergadering in Kortenberg. Reeds een succesvolle start van het nieuwe seizoen. De belangstelling was groot. Het clubdiner vormde alweer de echte aanzet naar het nieuwe seizoen waar de leden reeds verwend werden met lekker eten en extra kledingstukken zoals een helm, armstukken en een kniebroek. Het was duidelijk door de afgetrainde buikjes dat iedereen klaar was voor dit jubileumseizoen.
Heel het seizoen stond in het teken van de 5-daagse naar de mont Ventoux. Deze 5-daagse was een unieke belevenis. Het weer was prachtig. De omgeving schitterend.Niet minder dan 39 leden namen deel en bijna allemaal reden ze de Mont Ventoux via Bédoin naar boven. De snelsten deden het in minder dan anderhalf uur. Gelukkig bleken 2 valpartijen in een afdaling niet te erg te zijn.
De 5-daagse vraagde veel voorbereiding, maar ondanks dit vele werk werden nog een reeks aktiviteiten op poten gezet.  Zo werd voor de 5e en laatste keer de ploegentijdrit geörganiseerd. We konden deze mooie reeks van 5 afsluiten met alweer een vlekkeloos verloop.
De 5-daagse was nog maar net achter de rug en het mosselfeest kwam eraan. Het was weer een succes. Een record omzet.
En als dat nog niet genoeg was deden we er een MTB tocht bovenop in samenwerking met 11.11.11. Weeral een topsucces met maar liefst 1000 deelnemers.
En tussendoor werd er dan nog de gezinsfietstocht samen met andere verenigingen geörganiseerd. Ook hier waren de gezinnen talrijk aanwezig.

Foto's kan je bekijken in de Fotogalerij.