Het was weer een leuk fiets jaar alhoewel het weer niet echt mee zat. Een van de weinige keren dat we de eerste rit moesten afgelasten wegens sneeuwval.Maar geen nood. De 2e zondag waren we vertrokken voor weer een heel fijn fietsjaar. Dat er in de winter niet stilgezeten was werd al snel duidelijk aan het tempo dat men er in groep 1 op nahield. Gezien de toch steeds talrijke opkomst schrok dit toch maar weinigen af. Onze zaterdagfietstochten kenden dit jaar maar weinig bijval bij onze leden.

De ploegentijdrit was ook weer een succesvolle editie waarbij dit jaar de verenigingen meededen. Dit bracht duidelijk wat ambiance in de keet. Tevens mochten we er de wereldkampioenen ligfietsen verwelkomen. En ondanks de straffe uitspraken van bepaalde ploegen dat ze voor goud gingen moesten ze weer voor de 4e maal hun meerderen erkennen in de Vliegers.

Onze 3-daagse was ook een schot in de roos.Het ging voor de 2e maal in de clubgeschiedenis naar Bouillon. Een record aantal deelnemers. Maar liefst 27 leden reden mee.De weergoden waren ons goed gezind. Hotel, sfeer en begeleiders zorgden voor een aangename 3-daagse die uiteraard weer kon rekenen op de aanwezigheid van onze hoofdsponsor Raf Budts en zijn vrouw.
Ons mosselfeest was een van de succesvolste uit de geschiedenis van de club.
Het ledenaantal steeg ook dit jaar naar liefst 58 actieve leden. Met al dit goede nieuws staan we klaar om in 2007 het 25 jarig bestaan te vieren.

Foto's kan je bekijken in onze fotogalerij.