2004

Printvriendelijke versiePDF-versie

Het was weer een jaar waarin veel gebeurde.

Er was weer het teerfeest dat zoals de vorige jaren zeer goed was. De plaats van afspraak was net zoals vorig jaar in Ter Buken.Er waren voor de eerste maal enkele nieuwe leden bij die zich zeer goed geamuseerd hebben net zoals de rest.

Voor de 2e maal organiseerden we in samenwerking met het parkcomitee een ploegentijdrit. Maar liefst 28 ploegen verschenen aan de start . Een groot succes. Het weer was een beetje minder maar dit was geen hinder voor de topploegen om de beste tijd van vorig jaar met 1 km/h te verbeteren. Liefst 43 km/h werd er gemiddeld gereden.

De 3-daagse ging dit jaar naar Valkenburg. Gedurende de eerste 2 dagen was het mooi weer. De derde dag was het meer bewolkt ,maar zijn we gespaard gebleven van regen. Het waren mooie parkoers . De eerste dag een vlak parkoers over de kempenstreek. De 2e dag werd een stuk van de Amsteld gold race gereden. De 3e dag werden de Ardennen aangedaan. Een zeer zware rit waar het op de tanden bijten was.Bij aankomst konden we samen met het gezin genieten van een lekkere pizza.

Dit jaar werd er in samenwerking met de gezinsbond een fietstocht georganiseerd. Het was een mooi fietsweertje en maar liefst 135 deelnemers. Van 3 tot 70 jaar. Na een mooi tochtje door Kampenhout van ongeveer 25 km kwamen we aan in Chalet Lillebroeck waar ons nog een lekkere pannekoek wachtte.

Ons traditioneel mosselfeest was terug wat meer traditioneler want de gratis aperitief stond weer op de menu. Het was een succes. Er waren weer veel bezoekers die allen zeer tevreden waren over de mosselen.

Een zeer geslaagd jaar waarin weer veel te beleven viel.

De foto's kan je bekijken in onze fotogalerij.