Een jaar dat ons nog lang zal bijblijven. Het was zoals men voor de wijn soms zegt , een topjaar. Bijna elke zondag scheen de zon en was het prachtig fietsweer. Door een intensieve campagne is ons ledenbestand dit jaar weer met een 8-tal leden toegenomen. Het is het jaar van de vernieuwing. Nieuwe leden, nieuwe broeken,nieuwe lokatie voor teerfeest , nieuw evenement. Voor de eerste maal werd een wielerwedstrijd voor wielertoeristen ingericht:een ploegentijdrit . Het werd een succes dankzij een goede organisatie en het mooie weer.21 ploegen hadden zich ingeschreven. De vliegers hadden het evenement gewonnen met een snelheid van maar liefst 42.8 km/h . Onze afvaardiging heeft zich in dit geweld zeer goed verdedigd en werd uiteindelijk 12e.

Het teerfeest dat voor de eerste keer in Ter Buken werd gehouden was ook al een succes. Iedereen heeft er zeer goed kunnen eten en veel kunnen dansen met ons oud-lid als entertainer.

De 3-daagse bracht ons dit jaar naar Bütgenbach. Het is de 2e keer dat we in dit hotel logeerden voor een 3-daagse. Tijdens deze 3-daagse hadden we veel geluk met het weer. Het was wel een vrij zware 3-daagse. Vooral de 2e dag was loodzwaar. Beklimmingen met een stijgingspercetage van 15% was voor velen toch een zware dobber. De 3e dag hadden we in het begin veel tegenwind. Die bleek op het einde echte rin ons voordeel te draaien. Het ging dan zo vlot dat we uiteindelijk nog nooit zo vroeg toekwamen aan ons stamcafé. Daar konden we nog genieten van lekker frieten met vol-au-vent. Een geslaagde 3-daagse.

Ons mosselfestijn was een van de succesvolste van de afgelopen jaren. Een mooi einde van een topseizoen.

De foto's kan je bekijken in onze fotogalerij.