De 3-daagse is een heruitgave van 1994. Zelfs het hotel is hetzelfde.

De eerste dag was een ritje voorbereid door Daniel en Herman. De eerste 100 km waren vrij golvend. Dit in combinatie met de wind maakte het behoorlijk lastig. Na een tussenstop in Schorisse bereikten we na 190 km ons doel.De 2e dag lagen o.a. de Catsberg en de Rodeberg voor onze voeten . In het mooie stadje Bergues aten we een lekkere pizza en dronken we een streekdrank (nl. picon). 'S avonds gingen we nog even naar de last post luisteren die elke dag wordt geblazen.De 3e dag was bloedheet.In Grotenberge hielden we onze luchpauze.Door het warme weer liet de volgwagen ons in Kappelle o/d Bos in de steek. Alles kwam nog goed en 's avond konden we nog genieten van heerlijke paling in het groen. Dit was klaargemaakt door Johnny en Rita .

Wegens het 20-jarig bestaan van de club werd er dit jaar een barbecue geörganiseerd voor de leden, sponsors, helpers en familieleden. Het was prachtig weer en een zeer geslaagde dag. Er waren meer dan 70 mensen aanwezig op de barbecue.

De foto's kan je bekijken in onze fotogalerij.