1982 - 1991

Printvriendelijke versiePDF-versie

1982

Op een koude winteravond wordt er in Café "De Vlaamse Leeuw" beslist om een wielertoeristen club op te richten. WTC-Relst was geboren.

1987

De eerste 2-daagse ging naar Venlo. Iedereen was razend enthousiast over hotel (uitbaters en vooral uitbaatsters) en alles wat erbij en rond hoorde.

1988

Duitsland was de volgende bestemming voor een 2-daagse. Het hotel lag in Julich. Het werd een voltreffer met terugkomst dwars door Aken. Iedereen zal zich het onverwachte bezoek herinneren van René Vandevelde (zaliger) en Hugo Nevens.

1989

Voor de 3e maal trokken we naar het buitenland voor de 2-daagse. Deze maal was het Frankrijk (Cambrai). Het was een bourgondisch feest. De terugkomst eindigde in een kriekdegustatie in Wauthier-Braine.

1990

Dit jaar bleven we in eigen land. De bestemming voor de 2-daagse was Bouillon. 2 dagen onder een loden lucht over een vrij zwaar parkoers.

Spijtig genoeg zijn er van dit jaar geen foto's beschikbaar.

1991

Dit jaar ging het naar Etréaupont. Een leerling van Etienne Cocquyt leerde ons dat er niet alleen lekker gegeten wordt in exclusieve restaurants.

 

De foto's kan je bekijken in onze fotogalerij.